Frijns pakt tweede pole op rij

Twee weken geleden, tijdens de eerste race van het DTM seizoen 2020 pakte Robin Frijns op het circuit van Spa-Francorchamps reeds de pole. Vandaag deed hij dat voor de tweede race op de Lausitzring nog eens over.

In zijn tweede kwalificatierun zette Frijns een tijd neer van 1:15,486 wat een tiende van een seconde sneller was dan teamgenoot Nico Müller. Loïc Duval parkeerde zijn Audi op de derde plaats. Sheldon Van Der Linde was in zijn BMW van het Belgische BMW Team RBM vierde.

Foto’s met dank aan DTM.

“Ik had zeker niet verwacht hier vandaag weer de pole te kunnen pakken, vooral niet omdat het gisteren zo moeilijk ging. De wagen lag me vandaag veel beter,” besluit Frijns.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws