Müller gaat gewoon op elan verder

De Zwitser Nico Müller vierde twee weken geleden op de Zwitserse nationale feestdag in Spa-Francorchamps een eerste emotionele overwinning en kreeg een week later de zege van de tweede race in de schoot geworpen nadat René Rast, toen als leider, tot twee keer toe een fout had begaan.

Foto’s met dank aan DTM.

Vandaag zette Müller de zegereeks gewoon verder door de eerste race van de ‘Lausitzring Sprint’ te winnen. In zijn Audi van het Audi Sport Team ABT Sportsline had hij 2.870 seconden voor op Sheldon Van Der Linde in de BMW van het Belgische BMW Team RBM. Frijns kon opnieuw de pole niet verzilveren, maar werd wel mooi derde.

Foto’s met dank aan DTM.

Audi op P1 en P3, maar in tegenstelling tot de races in Spa scoort BMW nu wel beter met de tweede, vierde en vijfde plaats, respectievelijk nog voor Marco Wittmann en Timo Glock.

De tweede race van de Lausitzring Sprint is voor morgen en start om 13.33 uur.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws