Vier bijkomende races voor 2020

Goed nieuws voor de Formule 1 fans, er worden vier extra wedstrijden opgenomen in het kampioenschap 2020. Tijdens het weekend van 15 november trekt men richting Turkije om vervolgens een dubbele manche te organiseren in Bahrein, dit tijdens het weekend van 26 november en 6 december. De laatste race van het seizoen 2020 zal plaatsvinden in Abu Dhabi, dit tijdens het weekend van 13 december.

Foto: Getty Images Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws