Cédric Cherain aan de start van de Monteberg Rally aan het stuur van de Skoda Fabia R5 Evo PTR!

In ons overzicht van de Rally van de Monteberg, met of zonder publiek, lieten we u al weten dat ook Cédric Cherain aan de start komt …

Vandaag kreeg Cédric de kans om de Fabia R5 Evo te testen in de regio Ieper. “We hadden de kans om ongeveer vijftig kilometer af te leggen, wat mooi is,” legt Cherain uit. “En aangezien de omstandigheden delicaat waren, zaten we al in een configuratie die identiek was aan die van zondag. Genoeg om me nogal optimistisch te maken voor de toekomst.”

“De pauze heeft te lang geduurd, het is belangrijk om terug te keren naar de etappes. Toegegeven, de Monteberg Rally heeft maar twee specials: Dikkebus en Busseboom, maar moeten wel vier keer worden afgelegd.”

Ter gelegenheid van deze 48ste Monteberg Rally zal Cédric Cherain zeker de strijd aan gaan met Hans Weijs Jr (VW polo GTI R5), Sébastien Bedoret (Skoda Fabia R5 Evo) en Vincent Verschueren (VW Polo R5 Evo). “Het zal er in de eerste plaats om gaan om weer in het ritme van een wedstrijd te komen, voordat we stilstaan ​​bij de rest van dit zeer speciale seizoen”, vervolgt Cédric. We hebben plannen voor de tweede helft van het seizoen, en je hoeft niet lang te wachten om meer te weten te komen … “

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws