Drama voor Neuville

Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul bereikten het einde van de zevende klassementsproef op … drie wielen en moeten vandaag opgeven.

Ons Belgische duo was thans tot een mooie derde plaats teruggekomen op 11,1 seconden van zijn teamgenoot en leider Ott Tänak wat maakte dat met Craig Breen op P2 de volledige top 3 getooid werd in de kleuren van Hyundai.

Neuville had het naar eigen zeggen in de snellere stukken van het parcours wat moeilijk en was ook niet echt 100% tevreden, zo liet hij deze middag weten. Het incident deed zich vlak na de middag voor in een bocht naar links waarbij de wagen rechts achteraan beschadigd raakte en de ophanging stuk ging. Helaas was de schade aan de wagen te groot.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws