Het regent lekke banden, helaas ook voor Neuville

De eerste proef van vandaag zorgt voor een totale ommekeer in het klassement, het is opnieuw Toyota die de leiding in handen heeft, met name Elfyn Evans. Hij was één van de drie rijders die niet plat reed, al de rest had te kampen met lekke banden: Thierry Neuville, Sébastien Ogier, Sébastien Loeb, Kalle Rovanperä en Esapekka Lappi! Ott Tänak had dan weer problemen met de intercom.

Elfyn Evans komt zo aan de leiding van deze wedstrijd, Ogier op plaats twee en Thierry Neuville op plaats drie. Tussen Ogier en Neuville slechts 0,8s, daar is het secondenspel terug van dag 1.

Voorlopige stand

Foto: Jaanus Ree Red Bull Contentpool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws