Lange proef van Çetibeli blijft slachtoffers maken

De tweede doortocht op de 38,15 kilometer lange proef van Çetibeli heeft ook deze keer voor opschudding gezorgd: titelkandidaat nummer 1 Sébastien Ogier werd gedwongen tot opgave na een motor probleem op de proef. Esapekka Lappi was dan weer de enige die lek reed.

Thierry Neuville reed de snelste tijd voor Elfyn Evans, deze laatste blijft echter wel ruimschoots aan de leiding. Sébastien Loeb reed een knappe derde tijd en blijft derde algemeen.

Ott Tänak op zijn beurt is bezig aan een tactisch spel met zicht op de Power Stage straks, hij kwam 2 minuten te laat aan op de TK van de voorlaatste proef en ging dan ook nog opzij staan op de proef.

Elfyn Evans op weg dus naar de overwinning, en we mogen bijna erbij zeggen naar de wereldtitel 2020!

Voorlopige stand

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws