Met 3200 fans naar het DTM in Zolder

Een weekje na het American Festival met onder andere de NASCAR Whelen Euro Series en de Belcar verwelkomt Circuit Zolder andermaal een klepper van formaat want zowel op 10 en 11 oktober als op 17 en 18 oktober staan respectievelijk de zevende en achtste manche van het prestigieuze DTM kampioenschap op de agenda en … de fans zijn welkom.

De tickets zijn echter wel strikt beperkt gezien slechts 800 dagtickets voor elk van de vier racedagen verkrijgbaar zijn. Tickets zijn te koop vanaf 30 euro via de ‘DTM Ticket Shop‘ en de ‘DTM Ticket Hotline (+49 1806 386 386)’.

Let wel, de toegangstickets zijn enkel beschikbaar voor de overdekte tribune T3B (300 tickets per dag voor de prijs van 50 euro per persoon (60 euro inclusief parking)) en de niet overdekte tribune T3a (500 tickets per dag voor de prijs van 30 euro per persoon (40 euro inclusief parking)). Voor het eerste weekend heeft u om uw toegangstickets te kopen tijd tot 11 oktober 12.00 uur, voor het tweede weekend is dit tot 18 oktober 12.00 uur. Weet wel dat het dragen van een mondmasker op beide tribunes constant verplicht is!

Met enkel Zolder en Hockenheim nog op de kalender kon het op de Limburgse omloop wel eens spannend worden. De Zwitser Nico Müller staat op dit moment aan de leiding van het kampioenschap, maar hij heeft amper 18 punten voorsprong op Robin Frijns. Voor Frijns, woonachtig in Huegem Maastricht, is Circuit Zolder toch wel zijn thuiscircuit en dat kan in zijn voordeel spelen. Derde in de stand is de Duitser René Rast met 195 punten. In normale omstandigheden wordt één van de drie dit jaar kampioen, maar of de titel in Zolder al beslecht wordt is nog afwachten.

Onze foto’s van vorig jaar …

Hans
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Nieuwe Covid-maatregelen voor Hemicuda

Beperking aantal toeschouwers en toegang beperkt tot een specifieke publiekszone, dat zijn de voornaamste wijzigingen in het aangepaste veiligheidsprotocol voor de mensen...

Patrick Gaethofs: tevreden met het resultaat

Patrick Gaethofs en Johan Kerkhofs zijn vaste deelnemers aan het BRC-Critérium. Ook zij waren blij eindelijk nog eens het rallystuur in handen...

Jobfixers Belgian Rally Championship gaat verder

De promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship en RACB Sport bevestigen dat het Jobfixers Belgian Rally Championship 2020 gewoon verdergezet wordt...

Mads Østberg, in de South Belgium Rally met indrukwekkend startveld

De organisatie schreef op hun website volgende leuk nieuws: "Willen jullie nog meer ? Vandaag hebben we de inschrijving...

Vincent Vosse: “Deze Total 24 Hours of Spa zal in elk geval bijzonder zijn.”

De Total 24 Hours of Spa 2020 zal een wedstrijd als geen andere zijn, aangezien de race voor het eerst in zijn...

Racebrandstof, dat is een exclusief recept

De innige relatie bestaat al meer dan 20 jaar en – zeldzaam als we het over Francorchamps hebben – er is nog...

Gerelateerd nieuws