Drama voor Elfyn Evans op proef 11

De proeven liggen er verraderlijk bij en dat zal Elfyn Evans geweten hebben. De 11de klassementsproef maakte een einde aan zijn kansen op de wereldtitel, Elfyn ging van de baan. Enkel indien Sébastien Ogier ook in de fout gaat maakt hij nog een kans op de titel.

Sébastien Ogier staat nu aan de leiding met een voorsprong van 20.4s op Dani Sordo. Ott Tänak staat derde op 22.3s van de leider. (STAND)

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws