Sébastien Ogier op weg naar titel

2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en morgen mogen we naar alle waarschijnlijkheid 2020 toevoegen aan de indrukwekkende lijst van Sébastien Ogier. De Fransman doorstond vandaag alle valstrikken en start morgen als leider aan de laatste dag van het vreemde World Rally Championship van dit jaar.

Dani Sordo dient morgen op drie proeven 17.8s goed te maken wil hij nog winnen, zijn teamgenoot Ott Tänak 22.1s. Beide heren zullen naar onze bescheiden mening de baan opgestuurd worden met duidelijke instructies, de titel bij de constructeurs staat immers op het spel.

Kevin Abbring en Pieter Tsjoen sluiten de dag af op de 15de plaats. Grégoire Munster staat momenteel op een 17de plaats, Cédric De Cecco sluit de top 20 af.

(Voorlopige stand)

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws