Spa opener van allereerste FIA RX2e kampioenschap

De voorlopige kalender van het allereerste ‘FIA electrisch rallycrosskampioenschap’ werd deze namiddag bekend gemaakt en daarop prijken zes manches die zullen doorgaan op enkele van de meest iconische circuits in Europa en daar hoort bijgevolg ook het circuit van Spa-Francorchamps bij. Meer nog, Spa opent het seizoen.

Sinds de lancering een klein half jaar geleden is de belangstelling voor de RX2e alleen maar gegroeid. In lijn met de huidige trends op de automarkt evolueert ook de rallycross naar een elektrische toekomst.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws