WRC 9, ideale rallygame om de winterperiode door te komen

We zijn niet de website die doorgedreven reviews gaat schrijven over games, echter de wintermaanden en de rally-arme periode laat een mens zoeken achter alternatieven om toch wat actie te beleven.

De tijd dat de WRC game bij mij in de Playstation stak is heel lang geleden, de komst van de Dirt games was hier zeker een oorzaak van. Het verschil tussen beide games was heel groot in mijn beleving waardoor de WRC game op de achtergrond geraakte. De reclame voor de nieuwe WRC 9 triggerde me echter en de aankoop was snel een feit. Hieronder een aantal bevinden die ik jullie graag meegeef.

Positieve punten:
Keuze uit de officiële teams
Keuze uit de rally’s die voorzien waren in 2020
Carrière mogelijkheden
Schitterende proeven, zeker de langere zijn een uitdaging
Het in-car geluid op gravel
Moeilijkheidsgraad

Wat kan beter:
Het gemis aan een shakedown voor de start
Waterplassen zorgen soms voor heel onverwachte reacties van de wagen
Aanwezige kleine bugs nog
Schade is niet realistisch

Zeker een aanrader, er zal wat tijd overgaan eer je de game in de vingers hebt. Wie ooit gedroomd heeft om zelf eens doorheen de wijnranken te vlammen in Duitsland, dit is je kans!

Ook de proeven in Japan zijn schitterend, een combinatie van snelheid afgewisseld met heel technische stukken…fasten your seatbelt! Je kan je eigen kampioenschap rijden of meestrijden online…uren speelplezier. Alle INFO

Foto: FB WRC9

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws