11 wedstrijden voor Pierre-Louis Loubet

De Fransman liet op zijn Facebookpagina weten dat hij volgend jaar een volledig seizoen kan meestrijden in het World Rally Championship. Deze volgende stap in zijn carrière doet hij samen met Team Hyundai 2C Compétition.

Pierre-Louis is de zoon van Yves Loubet die in 1989 Europees Rallykampioen werd.

De co van dienst blijft Vincent Landais.

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws