Rallye Monte-Carlo, wat met de avondklok?

De Franse regering heeft bekend gemaakt dat er vanaf 2 januari 2021 in bepaalde regio’s een strengere avondklok zal ingevoerd worden, in plaats van 20u wordt het 18u.

Eén van deze regio’s is Alpes-Maritimes, de regio waar een deel van de Monte-Carlo wordt in verreden. De vraag is hoe de organisatie hier zal mee omgaan gezien de huidige timing met de nieuwe maatregel niet haalbaar is.

Foto met dank aan @World / Red Bull Content Pool.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws