Neuville en Breen nemen deel aan de Rally Il Ciocco

De volgende wedstrijd voor het WRC is deze in Kroatië tijdens het weekend van 22 tot en met 25 april, de eerste uitdaging op asfalt dit jaar. Na de ijzige wegen van de Monte en de besneeuwde wegen in Finland wordt dit een serieuze switch voor de teams waarbij een goede voorbereiding belangrijk zal zijn. Hyundai wil niks aan het toeval overlaten en schrijft twee teams in voor de Rally Il Ciocco e Valle del Serchio, een wedstrijd meetellende voor het Italiaanse kampioenschap. Thierry Neuvile en Craig Breen krijgen de kans om ritme op te doen in een Hyundai i20 R5.

De wedstrijd gaat door op 13 en 14 maart en telt tien proeven die samen goed zijn voor 93,42km tegen de klok. (CioccoRally.it – Organization Sport Events) Enkele beelden van vorig jaar:

Foto: Hyundai Motorsport Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws