Openingsraces op Circuit Zandvoort gaan door

Goed nieuws voor de Openingsraces op Circuit Zandvoort. Ze hebben een vergunning gekregen, waardoor het evenement mag doorgaan. Dat zal in het weekend van 10 en 11 april zijn. Tijdens dat weekend zullen enkel races van de klassen van V-Max Racing Management doorgaan. Dat zijn de Supercar Challenge, de Ford Fiesta Sprint Cup, de Mazda MX-5 Cup en de VRM BMW M2 Cup. Die laatste is nieuw dit seizoen. Allemaal zijn ze powered by Hankook.

De organisatie zal later meer informatie bekend maken over de Openingsraces. Ook zal er dan meer info gegeven worden over de verplaatsingen van de rijders naar Circuit Zandvoort. Daarbij houdt men rekening met de coronamaatregelen. De organisatie doet er alles aan om de races op een correcte manier te laten doorgaan.

(Foto met dank aan Rob Blank)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws