Openingsraces op Circuit Zandvoort gaan door

Goed nieuws voor de Openingsraces op Circuit Zandvoort. Ze hebben een vergunning gekregen, waardoor het evenement mag doorgaan. Dat zal in het weekend van 10 en 11 april zijn. Tijdens dat weekend zullen enkel races van de klassen van V-Max Racing Management doorgaan. Dat zijn de Supercar Challenge, de Ford Fiesta Sprint Cup, de Mazda MX-5 Cup en de VRM BMW M2 Cup. Die laatste is nieuw dit seizoen. Allemaal zijn ze powered by Hankook.

De organisatie zal later meer informatie bekend maken over de Openingsraces. Ook zal er dan meer info gegeven worden over de verplaatsingen van de rijders naar Circuit Zandvoort. Daarbij houdt men rekening met de coronamaatregelen. De organisatie doet er alles aan om de races op een correcte manier te laten doorgaan.

(Foto met dank aan Rob Blank)

Joachim Vandecauter
Joachim Vandecauter is stagiair bij RallyandRaces. Volgt al van jonge leeftijd de autosport en vooral dan de circuitwereld. Joachim hoopt met deze stage ook verder te groeien als toekomstig journalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws