Internationale mix aan de start van DTM 2021

Op de voorlopige deelnemerslijst van de DTM dit seizoen prijken 19 rijders uit 11 verschillende landen die beschikken over een zeer uiteenlopende mix van ervaring, gaande van F1 tot de DTM van de voorbije seizoenen tot de top van de GT3 alsook aanstormend talent.

DTM 2021

Vijf merken zullen deelnemen aan het kampioenschap en dat zijn uiteraard Audi en BMW, Mercedes komt terug en tot de nieuwkomers horen Ferrari en McLaren.

Over een kleine twee maanden start het 35ste seizoen van de DTM waarbij het eerste van acht raceweekends in Monza (Italië) wordt gereden in het weekend van 18 tot en met 20 juni.

DMT 2021, Mercedes

Bron en foto’s met dank aan DTM (persbericht).

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws