Viermaal podium voor Belgen op Paul Ricard

Dit weekend stond de Hankook 12H Paul Ricard op het programma. Op de deelnemerslijst drie Belgische ploegen en acht Belgen. In het algemene klassement deed Pierre-Yves Paque het het best. Hij werd met het team van Car Collection Motorsport mooi vierde. De algemene winnaar is voor het derde jaar op een rij Herberth Motorsport Porsche.

Foto met dank aan 24H Series (facebook)

Jean-Pierre Verhoeven, Jaxon Verhoeven en Gilles Smits brachten de Speedlover Porsche naar een mooie P8 en een tweede plaats in de GTX. De tweede Speedlover Porsche reed met Olivier Dons naar een derde plaats in de 991 cup. In de TCR klasse waren Mathieu Detry en David Dermont voor AC Motorsport goed voor een derde plaats. Tot slot was er ook nog de GT4 waar de wedstrijd eigenlijk al beslist was nog voor ze begon, maar daar was er een overwinning voor Nico Verdonck, Rodrigue Gillion en Kurt Hensen in een PROsport Racing Aston Martin.

foto met dank aan 24H Series (facebook)

De volgende manche van de 24H Series is er over een maand op de Hockenheimring.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws