Toyota van Sébastien Ogier aangereden op verbinding

De laatste dag tijdens de Croatia Rally is niet zo goed begonnen voor de Fransman Sébastien Ogier, leider in het algemeen klassement. Op weg naar de eerste proef leek het erop dat hij even halt wou houden langs de kant van de weg. Hiervoor diende de Toyota echter een vak te dwarsen en bij dit maneuver werd hij aangereden door een andere wagen. De schade is aanzienlijk maar Ogier haalde wel de start van de eerste proef, alsook de tweede proef.

Beelden van het ongeval kan je hier zien!

Krijgt het ongeval nog een staartje na deze actie van Ogier?

Sébastien Ogier heeft na de eerste twee proeven vandaag de leiding moeten afstaan aan zijn teamgenoot Elfyn Evans. Het verschil tussen beide heren bedraagt 2.8s.

Foto: Toyota Gazoo Racing Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws