Na Covid-19 komt de regen…

De Spa Euro Race werd zopas gecanceld voor het volledige weekend. Het begon vandaag nochtans schitterend, een zalige zon en heel wat topteams die het circuit van Spa-Francorchamps deden herleven.

Helaas in de late namiddag sloeg het weer om en viel er in korte tijd enorm veel regen die voor schade zorgde op en langs het circuit. Deze schade is niet herstelbaar tegen morgenvroeg waardoor de organisatie een beslissing moest nemen met ieders veiligheid als hoofddoel.

Een domper van jewelste na de voorbije maanden vol beperkingen…

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws