Oliver Solberg in de i20 WRC tijdens de Safari Rally

Oliver Solberg moest een bittere pil slikken toen hij zijn tweede wedstrijd in de i20 WRC in het water zag vallen door het feit dat pa Solberg positief getest werd op Covid-19. Zijn deelname in Sardinië werd geschrapt en vervangen door quarantaine.

Oliver krijgt echter meteen een nieuwe kans tijdens de Safari Rally in Kenia, deze gaat door van 23 tot en met 27 juni. De wagen wordt opnieuw ingezet door 2C Compétition. Pierre-Louis Loubet zien we niet aan de start verschijnen, bezinning na de tegenvallende resultaten is hier meer dan ooit aan de orde.

Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws