Het Belang van DTM in Limburg

Het Hasseltse communicatiebureau ‘Hands’ zorgde er vorige week niet alleen voor dat de persvoorstelling van de DTM op Circuit Zolder aan de hand van een originele en mooie presentatie vlot verliep, maar het maakte tevens ook nog een leuk promotiefilmpje waarin het belang van de komst van de DTM naar Circuit Zolder, naar de provincie Limburg, werd duidelijk gemaakt.

Met dank aan het Hasseltse communicatiebureau ‘Hands’!

Aan het woord komen onder ander Jos Lantmeeters als gouverneur van de provincie Limburg, gedeputeerde Bert Lambrechts, directeur van Circuit Zolder Harry Steegmans alsook de voorzitter van de Circuit Zolder, Jacques Heynen, maar ook Frederic Elsner, Operations Director bij de DTM en last but not least Esteban Muth, op dit moment de enige Belgische rijder in de DTM.

DTM, Circuit Zolder, Frederic Elsner

Meer info over … klik op de link: Hands, Provincie Limburg, Circuit Zolder, DTM.

Nog geen ticket?

Circuit Zolder, DTM, ticket
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws