Kalle Rovanperä eerste leider in Estland

De kop is eraf in Estland, een korte showproef van 1,64 kilometer zorgde daarvoor. Kalle Rovanperä was de snelste op de shakedown en ook op deze openingsproef. De jonge Fin was 0,1s sneller dan Craig Breen en 0,4s op Teemu Suninen.

Plaats vier wordt gedeeld door maar liefst vier teams waaronder drie Rally2 wagens: Mads Ostberg, Jari Huttinen, Alexey Lukyanuk en Gus Greensmith. Thierry Neuville en Ott Tänak moesten elk 0,9s toegeven op Kalle. De leider in het kampioenschap 1,2s waarmee hij de topt tien afrond. (Voorlopige stand)

Morgen begint het echte werk. (Timing)

Foto: Toyota Gazoo WRT Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws