Ooit zelf willen genieten van snelheid en adrenaline?


Dan hebben we goed nieuws voor iedereen die zelf eens de snelheid wil voelen in een race/rally omgeving, Speed9 biedt aan jullie de kans dit te ervaren.


Je krijgt de kans om te rijden in heuse crosskarts op diverse circuits: Mettet, Laon en Duces Essay. Deze laatste twee zijn beide gelegen in Frankrijk op een haalbare rijafstand van waar ook uit België. Maar het gaat verder dan alleen rijden; er wordt een totaalpakket aangeboden waaronder de huur, tracktime tickets, technische ondersteuning, benzine en uiteraard het nodige rubber. Geen race uitrusting: geen probleem, mits een kleine opleg kan een volledige uitrusting voorzien worden.
Mensen zonder ervaring hoeven geen schrik te hebben, ter plaatse wordt je begeleid zodat je volop kan genieten van een dag vol actie.

Voor alle verdere info: Home – Speed9

Gio was aanwezig op Mettet en zag vol verbazing hoe snel deze karts wel zijn, ook het fototoestel was erbij: klik hier voor de foto’s. Tijdens deze dag in Mettet waren ook enkele teams aanwezig die zich konden uitleven met hun rallycrosswagen.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws