Andrea Adamo niet langer teambaas bij Hyundai Motorsport

Hyundai Motorsport kondigde zonet het vertrek van teambaas Andrea Adamo aan, en dit met onmiddellijke ingang. Beide partijen zijn tot dit akkoord gekomen wat maakt dat Adamo na maar liefst zes jaar het team zal verlaten, naar verluidt omwille van persoonlijke redenen.

Andrea Adamo, Hyundai Motorsport

Zijn dagelijkse verantwoordelijkheden, zoals het FIA World Rally Championship, de PURE ETCR-series en de activiteiten van de ‘Customer Racing’, zullen op korte termijn overgenomen worden door Scott Noh en dit tot er een opvolger voor Adamo wordt aangeduid.

Andrea Adamo, Hyundai Motorsport

“Na zes jaar bij Hyundai Motorsport hebben we met wederzijds akkoord afgesproken dat ik mijn rol als teambaas neerleg. Ik kan terugblikken op een intense en toch wel vrij succesvolle periode in mijn carrière, met veel hoogtepunten, leuke herinneringen en titels. Ik ben trots op wat we hebben bereikt, van het opbouwen van een benijdenswaardige afdeling in het ‘Customer Racing’ tot onze opeenvolgende titels in WTCR en WRC. Ik wens de organisatie dan ook het beste voor de toekomst,” besluit Andrea Adamo.

Andrea Adamo, Hyundai Motorsport

Scott Noh bevestigd daarnaast dat alle geplande activiteiten voor komend seizoen, met de rally van Monte-Carlo op kop, gewoon zullen doorgaan.

Foto’s met dank aan Hyundai Motorsport (facebook).

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws