Roslar Rally Racing Team haalt Jonas Langenakens naar TBR

In voorbereiding van het belangrijke tweeluik Ardeca Ypres Rally en Omloop van Vlaanderen binnen het Kroon-Oil Belgian Rally Championship (BRC), zal het Roslar Rally Racing Team met hun Subaru Impreza GC8 in samenwerking met KB Technics als 0-wagen aan de start komen in de TBR Short Rally. Gezien de kantoorvestigingen van Roslar Boekhoudkantoor gevestigd zijn in Roeselare, wil het team echter stunten in deze editie 2022 door Jonas Langenakens en Kenneth Delvaux (Mitsubishi Evo7) als outsiders voor een podiumplaats aan de start te brengen van de 1e TBR Short Rally in Roeselare (Oekene).

“Al ruime tijd onderhouden we een prima verstandhouding met Jonas, en kunnen we vaak op zijn advies rekenen. Persoonlijk beschouwen we Jonas ook nog steeds als één van de meest getalenteerde piloten binnen het BRC, waardoor we met de steun van ID Lettering en Roslar Boekhoudkantoor straks een topper aan de start brengen in Oekene“ volgens piloot Ruben Wostyn. “In voorbereiding van Ardeca Ypres Rally kijken we zelf ernaar uit om met de Subaru Impreza GC8 tijdens deze TBR Short Rally team te vormen met Jonas en Kenneth.” aldus copiloot Steven Ramboer.

Met de komst van Jonas Langenakens en Kenneth Delvaux krijgen we absolute smaakmakers aan de start van de TBR Short Rally, die wellicht hun favorietenrol zullen opnemen.

Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws