Deelnemerslijst Ardeca Ypres Rally bekend

Tien Rally1 wagens prijken op de startlijst, de gekende namen met uitzodnering van Pierre-Louis Loubet. Vier wagens zien we van Toyota in handen van Rovanperä, Katsuta, Evans en Esapekka. Bij Hyundai zien we Neuville, Tänak en Solberg. M-Sport brengt eveneens drie wagens mee, dit voor Fourmaux, Greensmith en Breen.

De Rally2 wagens zijn sterk vertegenwoordigt met maar liefst 37 wagens. De strijd zal ongemeen hevig zijn met namen als Mikkelsen, Rossel, Gryazin, Huttunen, Lefebvre, Munster, Verschueren, Vanneste, Bulacia, Ingram, Cracco…

Heel wat jong geweld in de klasse Rally4: Pyck, Rensonnet, Dewilde, Dolfen, Berville, Merlevede…

Vier prachtige Renault Alpine’s: Lietaer, Vandamme, Prinzie en Molle. Maar ook de Porsches gaan brullen op de wegen in de westhoek: Van Parijs, Monnens, Janssens, Dekens en Vanden Abeele.

Bekijk de lijst alvast hier! Later meer nieuws.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws