Debuut voor Dries Vanthoor in DTM

Hij had eerder al wel eens getest in de DTM, maar in het laatste weekend van juni debuteert onze landgenoot Dries Vanthoor in de DTM. Het blijft voorlopig wel bij die ene keer want de Limburger vervangt in Zandvoort de Duitser René Rast die dat weekend in het Amerikaanse Portland start in de 12de ronde van de Formula E.

Rast racet dit seizoen in de Schubert Motorsport BMW M4 GT3 als teamgenoot van de Zuid-Afrikaan Sheldon van der Linde, uiteraard geen onbekende voor onze landgenoot.

Foto met dank aan BMW Group PressClub Global.

“Ik kijk er er alvast naar uit om Team Schubert en Sheldon in Zandvoort te vervoegen en ik hoop natuurlijk mee verder te kunnen werken aan de successen van het voorbije seizoen. Dit wordt een nieuwe uitdaging voor mij, maar ik ben klaar om te laten zien wat we in huis hebben,” aldus Dries Vanthoor.

(foto boven: Facebook Dries Vanthoor Racing)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws