Maxime en Dries met ROWE in de 24h Nürburgring

Maxime Martin en Dries Vanthoor staan in het weekend van 20 en 21 mei 2023 aan de start van de ADAC TotalEnergies 24h Nürburgring, het circuit dat in 1968 van Sir Jackie Stewart de bijnaam ’the Green Hell’ kreeg. Onze landgenoten rijden er in de #98 BMW M4 GT3 van ROWE Racing samen met Sheldon van der Linde en Marco Wittmann.


ROWE Racing en BMW M Motorsport gaan ook dit jaar voor gezamenlijk succes in de grote 24-uurraces. Het team uit het Duitse St. Ingbert zal zowel op de Nordschleife als in de Fanatec GT World Challenge Europe (Endurance Cup) racen. Het team rekent daarvoor in totaal op maar liefst elf BMW M fabrieksrijders.


De tweede wagen in die 24h Nürburgring betreft de #99 BMW M4 GT3 met Connor De Phillippi, Philipp Eng, Augusto Farfus en Nick Yelloly. Ter voorbereiding zal ROWE Racing deelnemen aan de eerste drie races van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series.

Foto’s van diverse NLS races vorig jaar kan u bekijken op onze fotosite!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws