Elfyn Evans snelste op de shakedown in Chili

Bio Bio was de 5,75 km lange shakedown ter voorbereiding van de WRC manche in Chili. Zowel Elfyn Evans als Kalle Rovanperä reden hem drie keer en noteerden de eerste en tweede tijd. Het verschil tussen de twee Toyota piloten, een halve seconde. Pierre-Louis Loubet was op de derde plaats 1.1s trager. Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe reden een zesde tijd op 1.6s van Evans.

Grégoire Munster en Louis Louka deden het belange niet slecht en reden tijdens hun vierde doortocht hun snelste tijd, 5s trager dan Elfyn Evans.

foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws