Recordaantal van negen fabrikanten voor Fanatec GT World Challenge Powered by AWS in 2024

Maar liefst negen constructeurs zullen dit jaar strijden om de wereldwijde suprematie in wat het grootste seizoen ooit belooft te worden voor de Fanatec GT World Challnge by AWS.

Nog zo’n record is het aantal races dat op de kalender staat en dat zijn er zo maar eventjes 52 verdeeld over 30 events. Dat maakt meer dan 100 uren competitie tussen de openingsronde in Bathurst volgende week en de finale in Jeddah op 23 november. In België kijken we vooral uit naar de 100ste editie van de Crowdstrike 24 Uren van Spa-Francorchamps.

De negen merken zijn …

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws