Rallysprokkels

Valtteri Bottas zal deelnemen aan de Arctic Lapland Rally van 15 tot 16 januari, hij zal dit doen in de Citroën DS3 WRC van Nolla Motorsport. De co-piloot van dienst is Timo Rautiainen.
De Arctic Lapland Rally ontsnapt uiteraard ook niet aan Covid-19, een aantal proeven werden reeds gecanceld en publiek is niet toegelaten. Meer info HIER.

Borja Rozada zal Dani Sordo in 2021 navigeren langsheen de rallyproeven, hij zal Carlos Del Barrio vervangen. Deze gaat op zijn beurt een nieuwe uitdaging aan in het WRC 3.

De mogelijkheid bestaat dat de Akropolis Rally dit jaar nog terug op de kalender komt. Gezien de huidige situatie en de vele onzekerheden omtrent Covid-19 zou er nog wel eens heel wat kunnen wijzigen aan de kalender 2021. Naast de Akropolis staan nog andere wedstrijden klaar om in te springen: Letland, België, Turkije, Argentinië en Italië/Monza.

De WRC wedstrijd van Kroatië, die doorgaat van 22 tot en met 25 april, zal zijn HQ hebben in de stad Zagreb. 22 proeven zullen op de menu staan, goed voor meer dan 300 kilometer tegen de klok. Meer info HIER.

Foto: @World Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws