Feestje voor Elfyn Evans voor de start

Elfyn Evans heeft iets te vieren, hij neemt voor de 100ste keer deel aan een WRC wedstrijd op het hoogste niveau. In 2006 begon Evans zijn carrière in een Nissan Micra om vervolgens in 2007 de overstap te maken naar een Ford Fiesta ST, waar hij drie seizoenen mee aan de slag ging in Groot-Brittannië. In 2014 kwam de grote stap richting het World Rally Championship in de Ford Fiesta RS WRC. Hij bleef Ford trouw tot 2020, toen maakte hij de overstap naar Toyota waar hij momenteel heel sterke resultaten laat optekenen.

Elfyn Evans
Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRT
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws