Eerste Short Rally Moorslede verplaatst naar 2022

Het bestuur van Autoclub Dadizele heeft vandaag de beslissing genomen om de eerste Short Rally van Moorslede opnieuw met een jaar uit te stellen. “De situatie blijft heel onzeker en het lijkt ons heel moeilijk om in april een wedstrijd te organiseren”, aldus Marc Maesen.

“Alle voorbereidingen zijn klaar, maar praktisch zijn er nog heel wat obstakels. Daarom kiezen we ervoor om de wedstrijd nog eens een jaar uit te stellen. Eerst dachten we om een beslissing te nemen na de volgende veiligheidsraad, maar deze is nu later voorzien en valt op amper drie weken voor de wedstrijd. De voorbereidingen die we deden zijn zeker niet verloren. We zijn al goed voorbereid om volgend jaar een eerste Short Rally te organiseren!”

De Short Rally van Moorslede was oorspronkelijk voorzien op zondag 21 maart. Na de datumwijziging van de TAC werd uitgeweken naar zondag 18 april. “Nog eens verplaatsen had weinig zin denk ik… We willen niet in het vaarwater komen van andere organisaties, dus kiezen we meteen voor eind maart 2022!”

Autoclub Dadizele wil langs deze weg ook alle sponsors, het gemeente- en provinciebestuur bedanken voor de constructieve samenwerking.

Wegens de overvolle kalender vanaf deze zomer werd meteen ook beslist om de Tuningshow ook een jaartje uit te stellen.

Short Rally Moorslede
Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws